Inboedel opruimen en ontruimen

Inboedels opruimen. Heeft u een inboedel, woning of pand waar geen bijzonderheden of verkoopbare goederen in staan. Geen probleem, ook hiervoor kan M&M een oplossing bieden.

Wij maken woningen, appartementen, huizen, magazijnen, ed. volledig leeg van kelder tot zolder en zorgen voor een borstelvrije omgeving.

Wij hebben alles in eigen beheer, van ladder liften tot een 18e verdieping, vrachtwagens tot containers, en kunnen hierdoor elke inboedel, groot of klein aanpakken op een snelle en efficiënte manier. Wij werken veilig en zijn een erkende verhuisfirma, u kan dus met een gerust hart zaken met ons doen.

Indien u van sommige objecten geen afscheid wil nemen kunnen wij deze voor u stockeren in onze eigen storage te Deurne.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven maken wij dagelijks inboedels leeg, aarzel niet om, geheel vrijblijvend contant met ons op te nemen.

Wij maken uw woning leeg van kelder tot zolder

Heeft u te maken met een overlijden en zoekt u een geschikte manier om de woning volledig leeg te maken? Of bent u misschien het interieur bij u thuis beu en zoekt u een snelle oplossing?

Dan hebben wij goed nieuws aangezien wij één totaaloplossing aanbieden. Hierdoor kunnen wij uw woning op een zeer vlotte en efficiënte manier ontruimen. Wij hebben namelijk een uitgebreid wagenpark waardoor wij voor elke situatie de gepaste oplossing kunnen bieden.

Het is gemakkelijk dat u eerst een paar overzichtsfoto’s doorstuurt zodat wij snel kunnen zien waar het juist om gaat. Nadat wij de foto’s hebben kunnen bekijken, bezorgen wij u onmiddellijk een vrijblijvende offerte. Klinkt dat niet gemakkelijk? Bel ons vandaag nog indien u wil dat wij vrijblijvend langskomen.

Appartement of huis leeg laten maken

Zoekt u een efficiënte manier om uw appartement of huis leeg te krijgen? Dan kunnen wij de geschikte oplossing bieden. Gaat het om een appartement op de 13de verdieping of een groot herenhuis in Antwerpen centrum? Geen probleem, wij kunnen elke situatie aan.Wij hebben namelijk jarenlang ervaring in het opruimen en ontruimen van woningen. U hoeft zich geen zorgen te maken,  uw woning wordt volledig borstelvrij achtergelaten.

Doordat wij beschikken over verschillende vrachtwagens en containers kunnen wij uw inboedel zeer gemakkelijk ontruimen. Onze werkmannen staan altijd voor u klaar.

Wij beschikken ook over een uitgebreid aanbod aan ladderliften zodat wij op elke verdieping gemakkelijk aan de slag kunnen.

Garage, kelder of zolder opruimen

Wij kennen het allemaal, een overvolle garage kelder of zolder die vol staat met allerlei spullen waar u de laatste jaren nooit meer naar heeft gekeken. 

Wij weten ook hoe vermoeiend het kan zijn om alles uit te zoeken of op te ruimen. Geen probleem, wij doen dit allemaal voor u. 

Doordat wij beschikken over een groot aanbod van vrachtwagens en containers kunnen wij gemakkelijk heel uw inboedel opruimen.

Kantoren en magazijnen leegmaken

Wij beschikken over een grote inzamelcapaciteit voor het opruimen en leegmaken van kantoren, magazijnen, groothandelsruimtes, etc.. Gebruikmakend van onze vrachtwagens, verhuisliften en afvalcontainers kunnen wij tegen een sneltempo een volledig bedrijfspand ontruimen.

 • Inboedel na overlijden
 • Inboedel na verhuis
 • Huizen leeg maken
 • Appartementen leeg maken
 • Zolder opruimingen
 • Kelders leeg maken
 • Garages opruimen
 • Bedrijfspanden ontruimen
 • Leeg maken service flat
 • Werken voor notarissen,  bewindvoerders, deurwaarders
 • Werken voor immokantoren
 • Kantoren en magazijnen leeg maken