opkopen inboedels Antwerpen

Wij kopen je inboedel op in de regio Antwerpen

Als u op zoek bent naar een inboedel opkoper in Antwerpen staat M&M Inboedelservice graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u altijd voorzien van een professionele en betrouwbare full-service ontruiming. Als dé inboedel opkoper voor de omgeving Antwerpen mag u van ons een persoonlijke benadering verwachten. Daarbij houden we rekening met uw wensen en bieden we een eerlijke prijs voor uw overbodige inboedel. Daarnaast biedt een inboedelservice veel voordelen en is deze voor verschillende situaties toepasbaar.

Gebruik maken van een opkoper van je inboedel in Antwerpen

Gebruik maken van de diensten van een inboedel opkoper kan om uiteenlopende redenen. Dit kan zijn omdat u meer leefruimte wilt creëren of toe bent aan een nieuw interieur. Ongewenste inboedel kan ook verkregen worden door een overlijden, een erfenis of een tekortkoming in de huidige financiële situatie. Onderstaand leest u de meest voorkomende situaties waarin er gebruik wordt gemaakt van een inboedel opkoper in Antwerpen:

 • verhuizing naar beperkte woonruimte (o.a verzorgingshuizen of rusthuizen)
 • overlijden of erfenis
 • faillissementen of financiële problemen
 • scheidingen
 • emigratie naar het buitenland
 • verandering van interieur

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken waarin een inboedel opkoper uitkomst kan bieden. Zo kan het zijn dat u wat extra inkomsten wil genereren met de verkoop van antiek of andere items die in uw bezit zijn. Ook kan het voorkomen dat u gebruik wilt maken van een inboedelservice om uw schulden af te kunnen lossen. Bij M&M Inboedelservice werken we tevens samen met vaste notarissen, bewindvoerders en advocaten. Door gebruik te maken van een inboedel opkoper in Antwerpen en regio, kunnen openstaande schulden alsnog afgelost worden.

Wij komen je woning ontruimen in de volgende gemeenten in de regio van Antwerpen: Ranst, Zwijndrecht, Ranst, Schilde, Zoersel, Stabroek, Zandhoven, Borgerhout, Kontich, Boechout,…

De voordelen van een inboedelservice en opkoper

Gebruik maken van een inboedelservice omgeving Antwerpen voorziet u van een aantal praktische voordelen. In de eerste plaats hoeft u zelf niet voor de afvoer van de inboedel te zorgen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook kosten. Andere voordelen van een inboedelservice zijn:

 • geen afvoerkosten bij het containerpark (o.a kapotte of onverkoopbare inboedel)
 • tijdsefficiëntie en kostenbesparing
 • snelle werkwijze waardoor verkoop- of verhuur traject vervolgd kan worden
 • geen emotionele inmenging bij het afscheid moeten nemen van stukken
 • bezemschone oplevering van de ruimte
 • taxatierapport voor boedelverdeling bij erfenissen of familieruzie

M&M Inboedelservice uit Antwerpen heeft daarnaast de beschikking over een goed uitgerust wagenpark. Hierbij kunt u denken aan ladderliften, containers en vrachtwagens. Ook deze investering hoeft u niet zelf te doen als u gebruik maakt van een inboedel opkoper in Antwerpen. In combinatie met het aantal werkuren dat u moet verrichten voor het leegruimen van een ruimte, levert dit een mooie besparing op. Daarnaast kunt u van ons een eerlijk advies verwachten over de waarde van uw inboedel.

Door onze ruime ervaring als inboedel opkoper weten we materieel op de juiste waarde te schatten. Zo kan een inboedel items bevatten waarvan u graag vooraf de waarde wilt weten. Hierbij kan het gaan om antieke stukken, maar ook replica’s zijn veel voorkomend. Daarnaast kan een inboedel bestaan uit onverkoopbare goederen welke afgevoerd moeten worden naar de stort. Ook dan kunt u rekenen op de diensten van een inboedelservice.

Transparante werkwijze bij het opkopen van inboedels

Een heldere en transparante werkwijze bij het opkopen van inboedels is voor beide partijen van groot belang. Als opkoper krijgen we zo inzicht in de kosten en opbrengsten van de inboedel. Voor u als verkoper betekent dit zekerheid zonder dat u geconfronteerd wordt met verrassingen achteraf. Als u gebruik wilt maken van een inboedel opkoper in Antwerpen brengt M&M Inboedelservice u een vrijblijvend bezoek om de inboedel te bekijken. Dit kan ook aan de hand van foto’s. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de kosten voor het leegruimen van uw inboedel.

De kosten en opbrengsten zijn afhankelijk van de staat van de inboedel. Het kan gaan om verkoopbare inboedel, maar ook over items die afgevoerd moeten worden naar de stort. In dat geval berekenen we de kosten voor het afvoeren van de inboedel en de service die daarmee gepaard gaat. In elk geval ontvangt u van ons een duidelijke prijsopgave voor het leegruimen van uw inboedel. Uiteraard zorgen we ervoor dat de betreffende ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Deze totaaloplossing ontzorgt u niet alleen, maar voorziet u ook van de beste service.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar een betrouwbare inboedel opkoper in Antwerpen. M&M Inboedelservice informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Lees meer

Contacteer ons

Vragen over je inboedel, bel ons op en we helpen je graag verder! Aarzel ook niet om ons te contacteren voor je vragen via ons contactformulier.

Telefoonnummer bekijken Afspraak inplannen